DIGI Opleidingen bit by bit


Excel, Teams, Office 365! Het zijn begrippen die je vaak hoort op de werkvloer, maar niet altijd even duidelijk zijn.

Met hun opleidingen maakt bit by bit je wegwijs in de digitale wereld. Aan de hand van praktische voorbeelden laten ze je kennismaken met verschillende applicaties en laten ze je zien waarvoor je die kan gebruiken, zowel in het professionele leven als in privé situaties.

Digitaal sterker staan?

Excel

Excel kan overweldigend zijn. Dat is logisch ook, het programma bestaat immers al meer dan 30 jaar en wordt nog steeds verder ontwikkeld. Maar dat wil niet zeggen dat wij 30 jaar nodig hebben om dit programma te leren gebruiken! Aan de hand van enkele simpele en praktische voorbeelden leer je als snel hoe en waarom Excel te gebruiken.

Er is keuze uit drie verschillende opleidingen:

– Excel Basis

– Excel Draaitabellen

– Excel Tabellen en Grafieken

OneNote

Iedereen neemt wel eens notities. Of het nu gaat om een boodschappenlijstje, een handleiding van een toestel of een reisverslag: OneNote is de ideale compagnon voor jouw notities. Je hebt je notities altijd bij de hand, want de notities van OneNote kan je niet alleen raadplegen en aanpassen op je computer, maar ook op je tablet en smartphone!

Teams

Niet meer Skype, maar Teams is jouw nieuwe beste vriend als het aankomt op video bellen. In deze korte sessie leer je de basis van het programma kennen. Na deze les weet je hoe je een Teams-gesprek kan opstarten met vrienden, familie en collega’s. Daarnaast overlopen we ook nog de chatfuncties aangevuld met nog enkele tips & tricks.

Cloud

SharePoint & OneDrive, het zijn begrippen die bij velen voor spontane hoofdpijn zorgen. Toch kunnen veel organisaties niet functioneren zonder deze tools. In deze introductie opleiding overlopen we wat het verschil is tussen SharePoint en OneDrive en hoe ze jou kunnen helpen in het dagelijkse werkleven. Daarnaast bekijken we ook het gratis alternatief van Google.

PowerPoint

Met PowerPoint kan je prachtige presentaties maken om jou verhaal als spreker kracht bij te zetten. Maak gebruik van de uitgebreide animatie en opmaakmogelijkheden binnen PowerPoint om een visueel aantrekkelijk verhaal te maken. In deze sessie bespreken we hoe we zo efficiënt mogelijk een uitgebreide presentatie kunnen opmaken.

Outlook

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven, zowel in de privé- als werksfeer. Het grote succes van e-mail zorgt er soms voor dat u het bos door de bomen niet meer ziet. Deze sessie reikt je interessante hulpmiddelen aan voor uw inbox onder controle te krijgen.