Inspiratie

Panelgesprek

Een panelgesprek waarin Mark, Bart en Esther van Niko, Volvo en ABC engines praten over hun ervaringen met het DIGI+ traject.
Gemodereerd door Karen Maes van mtech+.

“Wat ik wou bereiken is al gerealiseerd: Ik werk nu als technieker bij Volvo Cars Gent. Ik hoop dat ik kan blijven bijleren.”

+ Student, Volvo Cars Gent

Ontdek DIGI Smaakmaker online

Ontdek sommige standen al digitaal! Klik op één van de standen om ze te bezoeken.

Bewust digitaal

Krijg je soms hoofdpijn van die online toestanden? Dat hoeft niet zo te zijn. Ontdek op deze stand hoe je helemaal tot rust kunt komen.
Bekijk beursstand

Digitale ideeënbus

Hoe zal de toekomst eruitzien? Welke impact heeft het digitale op je werk en privé? Laat je inspireren door de video’s en geef je mening in de digitale ideeënbus.
Bekijk beursstand

De digi-quiz

Het is Trivial time! Tijd voor een beetje plezier! Bij deze interactieve quiz kun je kijken hoeveel jij al wist over alles digitaal. Een fout antwoord? Geen probleem. Het is de bedoeling om bij te leren, niet om te stresseren.
Bekijk beursstand

AR

Misschien heb je al Pokémon GO gespeeld? Dan kwam je al met AR of augmented reality in aanraking. Ontdek meer over wat augmented reality precies is op de AR-stand!
Bekijk beursstand

DIGI Opleiding bit by bit

Excel, Teams, Office 365, … allemaal bekend op de werkvloer. Maar wat zijn die dingen juist? Bit by bit helpt jou hier een antwoord op te vinden en maakt je wegwijs in onze digitale wereld.
Bekijk beursstand

DIGI Opleiding TEO

TEO biedt technische opleidingen aan. Je kunt bij TEO gratis online leren. Zo ontdek je of technisch werk iets voor jou is!
Bekijk beursstand